Gå direkt till innehåll
Illustration av Väst-Tegs vård-och omsorgsboende
Illustration av Väst-Tegs vård-och omsorgsboende

Pressmeddelande -

Välkommen till invigningen av Väst-Tegs vård-och omsorgsboende 12 september klockan 13.30

Datum och tid: Torsdag 12 september klockan 13.30-15.00

Plats: Verkstadsgatan 4A

Program:

    • Carin Nilsson, ordförande för äldrenämnden, och Lena Karlsson Engman, ordförande för AB Bostadens styrelse, invigningstalar
    • Visning av lokalerna och boendets utformning
    • Lättare tilltugg och alkoholfri dryck serveras och måltidsservice bjuder på smakprov av en vanligt förekommande måltid som serveras på Umeå kommuns vård- och omsorgsboenden

    Om Väst-Tegs vård-och omsorgsboende

    Väst-Tegs vård- och omsorgsboende är ett samverkansprojekt mellan Umeå kommun och AB Bostaden som är fastighetsägaren. Resultatet är ett modernt utformat boende för äldre med omfattande behov av vård-och omsorgsinsatser. Öppna lokalutformningar med en bra överblickbarhet ger såväl boende som personal bättre möjligheter att se varandra och därmed skapa trygghet. Boendet har 120 lägenheter fördelade på fyra våningsplan, med gemensamma ytor för samvaro och aktivitet i markplan som inkluderar en vinterträdgård och fin utemiljö.

    Vi ser fram emot att få visa upp vårt nya vård- och omsorgsboende samt produktionskök. Välkommen att vara med och inviga lokalerna!

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner


    Umeå kommun har 13 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna har medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor 133 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare 2050. I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

    Kontakter

    Amanda Stenmark

    Kommunikatör Äldreomsorgsförvaltningen 0709553608