Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Fler söker sommarjobb inom funktionshinderomsorgen

Ovanligt många av sommarjobben inom funktionshinderomsorgen är tillsatta och det finns goda förhoppningar om att fylla alla platser. Så den som väntat med att söka bör göra det. Utöver grundlön finns möjlighet att få en bonus på mellan 3 000 kronor upp till 10 000 kronor.

- Det är jätteroligt att så många redan sökt sommarjobb, så vi har goda förhoppningar om att alla vikariat ska bli tillsatta. Sommarjobben är en ypperlig chans för den som vill samla på sig arbetslivserfarenhet inför framtiden och verkligen göra nytta, säger Maria Westin, enhetschef Bemanning stöd och omsorg.

Inom funktionshinderomsorgen arbetar du med personer i alla åldrar. De har olika funktionsvariationer, fysiska, psykiska eller intellektuella. Du kan arbeta på grupp- eller servicebostad, korttidsboende, boendestöd eller inom personlig assistans

- Vi söker främst personer med livserfarenhet och sådana som vill jobba utanför centrala Umeå, exempelvis i Holmsund, Sävar, Hörnefors, Tavelsjö med flera. Vi har även behov av personer som vill jobba på natten. Men alla som är intresserade är välkomna att ansöka, säger Maria Westin.


    Mer information

    Bonus, vård och omsorg, sommar 2024 - Umeå kommun (umea.se)

    Sommarjobb inom vård och omsorg - Umeå kommun (umea.se)

    Ansök direkt på Lediga jobb - Umeå kommun (umea.se)

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner


    Umeå kommun har 13 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna har medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor 133 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare 2050. I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.

    Kontakter

    Ann Vidmark

    Ann Vidmark

    kommunikatör Familjehemscentrum 072-2356335