Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ann-Christine Gradin ny kommundelschef

Ann-Christine Gradin blir ny kommundelschef i Hörnefors. Ann-Christine kommer närmast från för- och grundskolan i Umeå kommun, där hon har varit biträdande skoldirektör i sex år.

- Jag ser fram emot att jobba vidare med utvecklingsarbetet i Hörnefors, som är en väl fungerande kommundel med stora möjligheter. Hög kvalitet i den kommunala verksamheten är oerhört viktigt för attraktivitet och utvecklingen i samhället. Och Hörnefors har ett gynnsamt läge, inte minst med tanke på möjligheterna med Botniabanan, säger Ann-Christine Gradin.

Umeå kommun genomgår en omorganisation med syfte att effektivisera verksamheten och samtidigt öka den kommunala servicen.

- Det känns bra att vi kan rekrytera internt med tanke på det omställningsarbete vi är inne i, säger Ingela Wallrud (S), ordförande i kommundelsnämnden. Ann-Christine har den kompetens vi efterfrågar och vi har stort förtroende för henne.

Ann-Christine Gradin är 46 år och bor i Umeå. Sedan 2004 har hon arbetat som biträdande skoldirektör i för- och grundskolan i Umeå kommun och dessförinnan bland annat som rektor och barn- och utbildningschef i Robertsfors kommun.

Ann-Christine Gradin tillträder sin nya tjänst 1 september 2010.


Mer information:

Ingela Wallrud (S)
ordförande
Hörnefors kommundelsnämnd
Umeå kommun
070-357 49 04

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Mattias Mitz

Mattias Mitz

Presskontakt Press Officer +46 70 495 51 34